Stadhouderskade 67

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Favorite
EUR €2,250,000
1 - 20 of 50
For Sale
Active
3 Beds
1 Baths
231 sqm
Source ID Stadhouderskade 67 H
Built 1880

Description

Stadhouderskade 67H, 1072 AD Amsterdam

Midden in de populaire buurt De Pijp bieden wij dit unieke dubbele benedenhuis (ca. 231 m²) aan! De woning is gelegen op de begane grond, is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een riante en groene achtertuin, een ruime living met open woonkeuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Deze energiezuinige woning beschikt over energielabel A + en is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht. Kortom, heerlijk wonen in een uniek appartement midden in de bruisende buurt De Pijp!

Bereikbaarheid

Het appartement is zeer centraal gelegen in de populaire buurt De Pijp met de Albert Cuypmarkt en de Weteringschans op loopafstand. Aan restaurants en cafés in deze bruisende omgeving geen gebrek, denk aan o.a. Bakers & Roasters, Ceppi’s, Café Caron, de Wasserette en MOMO. Voor sport en recreatie kunt u terecht bij diverse sportscholen of het Vondel- en Sarphatipark. Ook aan culturele voorzieningen geen gebrek, o.a. het Rijksmuseum, Paradiso en de Stadschouwburg liggen in de nabije omgeving.
De bereikbaarheid is uitstekend met diverse tram- en bushaltes op een steenworp afstand gelegen. Ook per auto bereikt u binnen enkele minuten de ringweg A10 en met de fiets bent u binnen vijf minute in het centrum van Amsterdam.

Indeling

Begane grond

Entree. Tochtportaal biedt toegang tot de hal met separaat toilet en garderobe ruimte. Via de hal bereikt u middels glazen deuren toegang tot de ruime living. Aan de voorzijde van het appartement, het woonkamer gedeelte voorzien van een sfeervolle authentieke schouw. Twee grote raampartijen voorzien de ruimte van bijzonder veel natuurlijk daglicht inval. En-suite treft u het eetkamergedeelte met gezellige open keuken en sfeervol zitgedeelte aangrenzend aan de achtertuin. De ruim opgezette keuken beschikt over een kookeiland voorzien van inductiekookplaat met gezellig bargedeelte, een vaatwasser, koelkast, vriezer, twee ovens en een spoelbak. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de riante achtertuin, gelegen op het zuiden. U waant zich in een oase van rust in deze ruim opgezette en goed onderhouden achtertuin vol groen. Via de interne trap in de keuken bereikt u de berging/bijkeuken in het souterrain.

Eerste verdieping

Overloop met separaat toilet biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde, de ruime master bedroom met walk-in closet en badkamer en-suite. Authentieke plafond ornamenten sieren dit vertrek en grote raampartijen voorzien de ruimte van bijzonder veel natuurlijk daglicht inval. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel met meubel, ligbad, douche, vloerverwarming en toilet. Een tweede ruime (slaap)kamer is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van twee ingebouwde kasten. Ook hier sieren authentieke plafondornamenten en een sfeervolle schouw de ruimte. Centraal gelegen op deze etage, een tweede badkamer voorzien van een wastafel met meubel en douche. De badkamer is zowel vanuit de overloop als vanuit de kamer aan de voorzijde bereikbaar. Een derde goed bemeten slaapkamer is tevens aan de voorzijde gelegen.

De gehele woning is voorzien van een prachtige houten visgraat vloer.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht ca. 231 m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Riante achtertuin op het zuiden
- Drie slaapkamers
- Ruime living met open woonkeuken
- Begane grond is voorzien van vloerverwarming
- Bergruimte in de kelder (ca. 11m²)
- Actieve VvE, professioneel beheerd
- MJOP aanwezig
- Servicekosten € 299,16 per maand
- Energielabel A+
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Additional Resources

Location/Nearby

Disclaimers

To the fullest extent permissible pursuant to applicable law, this web site and the materials are provided on an "as is" and "as available" basis. LuxuryRealEstate.com expressly disclaims all warranties of any kind, whether expressed, implied, or statutory including, but not limited to, the implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and non-infringement. We do not warrant that this web site or the materials are completely error free, will operate without interruption, are compatible with all equipment and software configurations, free of viruses, errors, or other harmful components, or will otherwise meet your needs.