Maarten Harpertszoon Trompstraat 31

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Favorite
EUR €1,500,000
1 - 20 of 50
For Sale
Active
5 Beds
1 Baths
191 sqm
Source ID Maarten Harpertszoon Trompstraat 31H

Description

Maarten Harpertszoon Trompstraat 31H, 1056 HW Amsterdam

Gelegen in een van de mooiste straten van de Baarsjes, bieden wij dit heerlijke dubbele benedenhuis (191m²) aan! Deze woning is gelegen op eigen grond, is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een riante achtertuin, ruime living, luxe keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. Kortom, een perfect gezinshuis op een top locatie met alle gemakken die de buurt te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid

Gelegen in een mooi pand aan de rustige en brede Maarten Harpertszoon Trompstraat, de mooiste straat in de Baarsjes in stadsdeel West, dichtbij de Clerqstraat. Een zeer gezellige buurt die zich kenmerkt door leuke horeca, zoals Cafe Thuys, Kauffman, Volare, Restaurant FAAM en Bar Spek. Dichtbij de Hallen met een bioscoop, bibliotheek en Foodmarkt, op vijf minuten fietsen van de Jordaan en op loopafstand van allerlei winkeltjes en diverse supermarkten (AH, Aldi en Stach om de hoek). Het Rembrandtpark en Erasmuspark, diverse sportscholen in de buurt. De bereikbaarheid is uitstekend met diverse bus- en tramhaltes om de hoek gelegen. Ook per auto bereikt u binnen enkele minuten diverse uitvalswegen zoals de ringweg A10. Parkeren geschiedt middels het vergunningsstelsel.

Indeling

Bel-etage

Entree. Tochtportaal met prachtige stalen deur biedt toegang tot de hal. Aan de voorzijde van het appartement, een sfeervolle werk-/studeerkamer met authentieke glas-in-lood details. Middels de hal met glazen vloerdetail bereikt u de prachtige open woonkeuken voorzien van een ruim kook-/spoeleiland en bijzonder veel opbergruimte. Alle denkbare inbouwapparatuur is in deze luxe uitgevoerde keuken te vinden, denk hierbij aan een inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, wijnklimaatkast, bordenwarmers, vaatwasser, spoelbak met Quooker kraan, oven, stoomoven en koelkast. Middels een open doorgang bereikt u het eetkamergedeelte, ook aan de achterzijde gelegen. Een schuifpui biedt toegang tot de riante en zonnige achtertuin, voorzien van een terras gedeelte over de gehele breedte van de woning (volledig vernieuwd in 2022). Deze fraai aangelegde tuin (ca. 93m²) is gelegen op het zuiden waardoor u hier tot in de late uurtjes van de zon kunt genieten. Tevens heeft u vanuit de achtertuin toegang tot het gemeenschappelijke en afsluitbare park met speelplaats. Ook via de keuken heeft u toegang tot de tuin. Aan de voorzijde, het woonkamer gedeelte welke middels een ingebouwde kast afgescheiden is van het eetkamergedeelte. De woonkamer beschikt over grote raampartijen met authentieke glas-in-lood details.

De gehele verdieping is voorzien van een prachtige houten parketvloer, in visgraat motief gelegd en voorzien van vloerverwarming.

Souterrain

Middels de open trap vanuit de woonkeuken bereikt u het souterrain. Aan de achterzijde treft u drie slaapkamers, waarvan één fungeert als master bedroom. Dit vertrek biedt tevens toegang tot de achtertuin en is voorzien van een ruime walk-in closet met bijzonder veel opbergruimte. Vanuit hier bereikt u de badkamer en-suite, uitgerust met een losstaand ligbad, dubbele wastafel met meubel en een inloopdouche. Een tweede badkamer is centraal gelegen en voorzien van een wastafel met meubel, toilet en inloopdouche. Een vierde slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd. Authentieke balken brengen bijzonder veel sfeer aan deze verdieping en de raampartijen zorgen voor natuurlijk daglicht inval in alle vertrekken.

Deze gehele verdieping is voorzien van een prachtige houten parket vloer, voorzien van vloerverwarming met slimme thermostaat.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht 191m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Riante achtertuin op het zuiden met terras (ca. 93m²)
- Zonwering (2022) aanwezig over de gehele breedte, elektrisch bestuurbaar
- Luxe open woonkeuken
- Volledig hoogwaardig gerenoveerd in 2018
- Energielabel A
- Vier slaapkamers
- Twee badkamers
- Actieve (kleine) VvE, bijdrage € 175,- per maand
- Geheel voorzien van dubbel glas (behalve de glas-in-lood details)
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Additional Resources

Location/Nearby

Disclaimers

To the fullest extent permissible pursuant to applicable law, this web site and the materials are provided on an "as is" and "as available" basis. LuxuryRealEstate.com expressly disclaims all warranties of any kind, whether expressed, implied, or statutory including, but not limited to, the implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and non-infringement. We do not warrant that this web site or the materials are completely error free, will operate without interruption, are compatible with all equipment and software configurations, free of viruses, errors, or other harmful components, or will otherwise meet your needs.