Overhoeksparklaan 120

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Favorite
EUR €2,000,000
1 - 20 of 39
For Sale
Active
3 Beds
2 Baths
211 sqft
Source ID Overhoeksparklaan 120 +2PP

Description

Overhoeksparklaan 120 + 2PP, 1031 KC Amsterdam

In het majestueuze gebouw De Zeven Provinciën aan het IJ bieden wij dit riante appartement (ca. 211m²) met drie slaapkamers aan. Het huis beschikt over een balkon met fenomenaal uitzicht over het water en de stad. In de kelder van het gebouw bevinden zich twee parkeerplaatsen en een berging.

Locatie & Bereikbaarheid:
Het gebouw bevindt zich in Amsterdam Noord direct aan het park en het IJ. De buurt is volledig getransformeerd in een bruisende woonwijk met alle voorzieningen binnen handbereik! Wonen in dit luxe appartement betekent wonen in het hart van Amsterdam, met de pont voor de deur en vijf minuten van het centrum. De woning is gelegen op de zevende verdieping van het moderne complex dat uitkijkt op het IJ, de iconische A’DAM toren, het Eye filmmuseum en aan de overkant van het water de karakteristieke pakhuizen van de binnenstad van Amsterdam. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Denk hierbij aan winkelcentrum Mosveld, met een breed aanbod winkels, cafés en restaurants dat op een steenworp afstand van de woning is gelegen. Restaurant Noorderlicht, Café de Ceuvel, de A’dam Toren, de Tolhuistuin, de NDSM-werf, Pllek en het Eye Filmmuseum behoren thans tot de vele pluspunten van het wonen in Amsterdam Noord.
Aan groen en water in de omgeving geen gebrek: het welbekende Twiske, het Noorderpark alsmede het Vliegenbos zijn nabij gelegen. De bereikbaarheid is uitstekend, er zijn diverse openbaar vervoer voorzieningen binnen handbereik. Binnen drie minuten fietsen bereikt u de pont naar Amsterdam Centraal. Het metrostation Noorderpark van de Noord/Zuidlijn is thans nabij de woning gelegen. Ook met de auto is de woning uitstekend bereikbaar: via de IJ-tunnel of de ringweg A10. Parkeren doet u op één van de twee parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het complex.
Het is hier rustig wonen met het bruisende centrum van Amsterdam binnen handbereik.

Indeling:
Begane grond:
Zeer verzorgde entree met videofooninstallatie, brievenbussen, lift en trappenhuis. Met de lift bereikt u zowel de ondergelegen parkeergarage als de zevende verdieping.
Zevende verdieping:
Entree. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de royale woon-/eetkamer met een balkon rondom. Middels de schuifdeuren en openslaande deuren heeft u directe toegang. Het uitzicht is echt uniek met vrij uitzicht over het IJ, het Noordzeekanaal en de skyline van Amsterdam. Door de ruime opzet van de living is er plek voor meerdere gezellige zithoeken. Aangrenzend de luxe woonkeuken met eiland voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een Quooker, een vaatwasser, magnetron, oven 4-pits gasfornuis en koel-/vriescombinatie. Er is meer dan genoeg opbergruimte. Ook hier zorgen imposante raampartijen voor bijzonder veel daglicht inval. Vanaf de keuken heeft u ook directe toegang tot het balkon. In de hal zijn een separaat toilet met fontein en handige inbouwkast gesitueerd.
Centraal in het midden de luxe badkamer met ligbad, toilet, wastafel en inloopdouche. Aan de achterzijde van het appartement treft u de drie goed bemeten slaapkamers. De hoofdslaapkamer is voorzien van handige op maat gemaakte inbouwkasten. Aangrenzend een tweede badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel. De tweede slaapkamer heeft tevens ramen over de gehele breedte wat de ruimte bijzonder licht maakt. Een derde zeer ruime slaapkamer beschikt over een handige inbouwkast. Door de hoekligging heeft dit vertrek een bijzondere uitstraling.

Kelder:
De ondergelegen parkeerplaats bereikt u met de lift. Er zijn twee parkeerplaatsen die bij het appartement horen. Een handige berging behoort tot de vele pluspunten van dit luxe appartement.

De Zeven Provinciën:
Het luxe gebouw van De Zeven Provinciën is in 2012 opgeleverd en ontworpen door voormalig Rijksbouwmeester Jo Coenen (Jo Coenen & Co Architecten). De imposante glaspartijen in combinatie met de schitterende zichtlijnen geven het complex een bijzondere uitstraling. De mooiste en hoogwaardigste materialen zijn gebruikt bij de bouw waarvoor het complex bijzonder veel allure uitstraalt.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 211,20m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Balkon met fenomenaal uitzicht over het IJ en de binnenstad van Amsterdam
- Drie goed bemeten slaapkamers
- Royale living met imposante raampartijen
- Wonen in majestueus complex De Zeven Provinciën
- Twee parkeerplaatsen in de onderbouw bereikbaar met de lift
- Handige berging in de onderbouw
- Energiezuinige woning met WKO installatie en HR+++ glas
- Actieve en gezonde VVE met 16 leden professioneel beheerd door NEWOMIJ
- VVE in bezit van MJOP
- Servicekosten €424,75 per maand
- Gezamenlijke siertuin
- Eigendom belast met erfpacht, afgekocht tot en met 30 april 2057; AB2000
- Oplevering in overleg

Additional Resources

Location/Nearby

Disclaimers

To the fullest extent permissible pursuant to applicable law, this web site and the materials are provided on an "as is" and "as available" basis. LuxuryRealEstate.com expressly disclaims all warranties of any kind, whether expressed, implied, or statutory including, but not limited to, the implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and non-infringement. We do not warrant that this web site or the materials are completely error free, will operate without interruption, are compatible with all equipment and software configurations, free of viruses, errors, or other harmful components, or will otherwise meet your needs.