Elandsgracht 80

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Favorite
EUR €1,150,000
1 - 20 of 23
For Sale
Active
4 Beds
2 Baths
163 sqm
Source ID Elandsgracht 80

Description

Belegging op eigen grond:

Winkel/woonhuis bestaande uit een winkel (52 m2) op de begane grond en één groot bovenhuis (111 m2) bestaande uit twee afzonderlijke woningen (nu in gebruik als één).

Locatie
De Elandsgracht is een bruisende en hippe winkelstraat met een grote diversiteit aan kleine winkels en een AH op 100 meter afstand! De negenstraatjes en de Prinsengracht liggen om de hoek! Op loopafstand bevinden zich veel gezellige restaurants, cafés en winkels. Het appartement is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer ook uitstekend te bereiken. Q-parking bevindt zich op 5 min. lopen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de winkelruimte is goed. Op loopafstand bevinden zich aan de Marnixstraat de haltes voor de tramlijnen 7 en 10 richting Amsterdam West en Amsterdam Oost en de buslijnen 142, 170, 172, 174 en 197 richting Amstelveen, luchthaven Schiphol en Amsterdam Centraal Station. Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. De ringweg A10 is binnen 10 minuten te bereiken via afslag S105.

Huurstromen winkel Elandsgracht 80 C en bovenwoningen Elandsgracht 80 A en B:

Winkel: € 2.161,41 ex. gas, elektra en water

Bovenwoningen A en B: één huurcontract: € 2.627,08 ex. gas, elektra en water

Indeling:

Elandsgracht 80 C: Winkel, The Barberhood, kapperszaak bestaande uit 52 m2 één grote open ruimte.

Elandsgracht 80 A en B : één bovenhuis bestaande uit drie woonlagen met terras op de uitbouw met een oppervlakte van 111 m2.

BAG registratie
Elandsgracht C : winkel
Elandsgracht A : woning op de eerste verdieping
Elandsgracht b : woning op de tweede en derde verdieping

WOZ registratie/waarde
Elandsgracht C : € 209.000,-
Elandsgracht A (+B) : € 572.000,-

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de Gemeente Amsterdam.

Daarnaast biedt parkeergarage Q-park Europarking aan de Marnixstraat zowel voor korte duur als middels abonnementen.

Eigen grond
Het object is gelegen op eigen grond.

Energielabelklasse
n.v.t. Rijksmonument

Fundering
Funderingsherstel 1994

Milieu
Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied geeft bij navraag aan dat er geen belastende informatie bekend is.

Zekerheidsstelling
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Aanvaarding
In nader overleg.

Clausules
Ouderdoms, niet-bewoners en "as is where is" clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Additional Resources

Location/Nearby

Disclaimers

To the fullest extent permissible pursuant to applicable law, this web site and the materials are provided on an "as is" and "as available" basis. LuxuryRealEstate.com expressly disclaims all warranties of any kind, whether expressed, implied, or statutory including, but not limited to, the implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and non-infringement. We do not warrant that this web site or the materials are completely error free, will operate without interruption, are compatible with all equipment and software configurations, free of viruses, errors, or other harmful components, or will otherwise meet your needs.