Reguliersdwarsstraat 46

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Favorite
EUR €1,330,000
1 - 20 of 40
For Sale
Active
2 Beds
2 Baths
162 sqm
Source ID Reguliersdwarsstraat 46 B

Description

Reguliersdwarsstraat 46 B, 1017 BM Amsterdam

Prachtige woning met een woonoppervlakte van circa 162m² verdeeld over twee woonlagen in het hart van Amsterdam. De woning is onderdeel van het prestigieuze complex “De Regulier” en is voorzien van een parkeerplaats, een lift, berging, balkon én zonnig terras! De ligging is echt uniek: alles wat het bruisende Amsterdam te bieden heeft bevindt zich binnen handbereik. Desondanks ervaart u op uw terras absolute rust.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is centraal gelegen met onder andere het Rembrandtplein, het Leidseplein en het Rokin om de hoek. Gezellige restaurants, terrassen en cafés behoren tot de vele pluspunten van het wonen in de Reguliersdwarsstraat. Ook een breed aanbod winkels en boetieks alsmede diverse uitgaansgelegenheden bevinden zich in de nabije omgeving. De woning is uitstekend te bereiken, diverse tram- en bushaltes bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. Op het Rokin vindt u het metrostation van de Noord/Zuidlijn. Met de fiets bereikt u de andere stadsdelen binnen enkele minuten. Voor sport en recreatie kunt u terecht in Vondelpark.

Indeling:
Nette gemeenschappelijke entree op de begane grond voorzien van een lift en trap.

Eerste verdieping:
U komt binnen in de ruime open woonkeuken. De grote raampartijen voorzien de ruimte van bijzonder veel lichtinval. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis, oven, combi magnetron-stoomoven, vaatwasser en een barretje. Ook beschikt de keuken over veel opbergruimte. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich het riante en zonovergoten terras. Middels dubbele openslaande deuren waant u zich in absolute rust, midden in de binnenstad van Amsterdam. In de woonkamer bevinden zich thans de meterkast, een separate afgesloten kast waarin de C.V.-ketel is gesitueerd, en een wasruimte met de benodigde aansluitingen. Aan de achterzijde is de eerste goed bemeten slaapkamer met badkamer en-suite gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, toilet en wastafel. Ook vanuit dit vertrek verschaffen twee openslaande deuren de toegang tot het zonnige terras. In de hal bevindt zich een separaat toilet met fontein.

Tweede verdieping:
Ruime hal met eigen voordeur. Tweede slaapkamer met aangrenzend een heerlijk balkon. Ook deze slaapkamer is heerlijk licht door de dubbele openslaande glazen deuren. Badkamer en-suite voorzien van dubbele wastafel, ruime inloopdouche en ligbad. In de badkamer bevindt zich thans een separaat toilet.

Kelder:
De ruime berging bevindt zich in de kelder van het complex.

Parkeerplaats:
Er kan optioneel een parkeerplaats in het complex worden gekocht. De vraagprijs voor de parkeerplaats bedraagt € 80.000,- kosten koper.

Reguliersdwarsstraat:
Deze naam herinnert aan het Reguliersklooster, dat van 1394 tot 1532 buiten de toenmalige stadspoort heeft gestaan, ter plaatse waar nu de Utrechtsestraat en de Keizersgracht elkaar kruisen. De stadspoort, waarvan de Munttoren een restant is, heette eertijds de Regulierspoort. De Reguliersgracht eindigde toen bij die poort. In de zeventiende en achttiende eeuw zijn daar gedeelten van gedempt. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- De woning bestaat uit twee appartementsrechten die vanaf de bouw zijn samengevoegd tot één woning. De woning is verdeeld over twee verdiepingen met een totale woonoppervlakte van ca. 162m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Parkeerplaats in ondergrondse automatische parkeergarage met lift
- Maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen € 237,10
- Maandelijkse servicekosten per parkeerplaats bedragen € 150,-
- Actieve en gezonde vereniging van eigenaren
- Woning is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Riant terras (circa 42m²)
- Twee ruime slaapkamers
- Open woonkeuken
- Nieuwe Intergas HRE CW5 ketel uit 2022
- Zonnig balkon
- Externe berging (circa 22m²)
- Veel lichtinval
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Additional Resources

Location/Nearby

Disclaimers

To the fullest extent permissible pursuant to applicable law, this web site and the materials are provided on an "as is" and "as available" basis. LuxuryRealEstate.com expressly disclaims all warranties of any kind, whether expressed, implied, or statutory including, but not limited to, the implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and non-infringement. We do not warrant that this web site or the materials are completely error free, will operate without interruption, are compatible with all equipment and software configurations, free of viruses, errors, or other harmful components, or will otherwise meet your needs.