Willem van Beijerenlaan 48

Amstelveen, Noord-Holland, Netherlands
Favorite
EUR €1,075,000
1 - 20 of 56
For Sale
Active
4 Beds
2 Baths
153 sqm
Source ID Willem van Beijerenlaan 48

Description

Willem van Beijerenlaan 48, 1181 DZ Amstelveen

In de geliefde wijk Randwijck bieden wij dit karakteristieke jaren’ 30 herenhuis (ca. 153m²) aan! Deze prachtige, recent gerenoveerde woning is verdeeld over drie verdiepingen, beschikt over een voor- en achtertuin, een gezellige living met open keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. Kortom, een heerlijk familiehuis in een kindvriendelijke buurt met alle gemakken op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid
De woning is gelegen in een rustige straat in Randwijck-west. De woning is in een kindvriendelijke woonwijk gelegen nabij diverse voorzieningen waaronder winkels voor de dagelijkse boodschappen, lagere- en middelbare scholen en op fietsafstand van het Stadshart met luxe winkels en de schouwburg. Voor sport en recreatie treft u diverse sportverenigingen en het groene Amsterdamse bos in de nabije omgeving. De Willem van Beijerenlaan is centraal gesitueerd tussen de uitvalswegen A9 en A10. Met het openbaar vervoer (bushalte Graaf Florislaan op loopafstand) en tram of metro (Halte Uilenstede of Zonnestein) op fiets/loopafstand bereikt u snel het centrum van Amsterdam. De Zuid-As en VU Medisch Centrum zijn met de fiets makkelijk bereikbaar.

Indeling
Middels uw eigen voortuin bereikt u de ingang van de woning. Entree, tochtportaal met karakteristieke glas-in-lood deur biedt toegang tot de hal met separaat toilet. Via de hal bereikt u het eetkamer gedeelte met gezellige woonkeuken. De keuken is voorzien van een kookeiland met bargedeelte, inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en spoelbak met Quooker kraan. Openslaande deuren bieden vanuit het eetkamergedeelte toegang tot de achtertuin, gelegen op het oosten. Achterin deze fraai aangelegde tuin treft u tevens nog een berging van ca. 5m². Aan de voorzijde van de woning, de gezellige woonkamer voorzien van grote raampartijen en sfeervolle erker. De authentieke schouw geeft deze ruimte bijzonder veel sfeer. Het woon- en eetkamergedeelte zijn door middel van schuifdeuren van elkaar af te sluiten. Middels de hal bereikt u tevens de kelder (ca. 8m²), perfect te gebruiken als berging.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Aan de achterzijde, een goed bemeten slaapkamer met bijzonder veel ingebouwde kastruimte. Aangrenzend aan deze kamer, de badkamer voorzien van een dubbele wastafel met meubel, toilet en riante inloopdouche. De overige twee ruime slaapkamers op deze verdieping zijn aan de achterzijde gelegen en beschikken beide over ingebouwde kasten.

Tweede verdieping
De overloop met separaat toilet biedt toegang tot de master bedroom voorzien van airconditioning met badkamer en-suite uitgerust met een ligbad, ruime inloop douche en een wastafel met meubel. Aangrenzend aan deze badkamer, de wasruimte met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

Bijzonderheden
- Gebruiksoppervlakte 153m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Verbouwd in 2020
- Voor- en achtertuin
- Dubbel glas
- Energielabel B
- Drie zonnepanelen
- Vloerverwarming
- Vier slaapkamers
- Twee badkamers
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Additional Resources

Location/Nearby

Disclaimers

To the fullest extent permissible pursuant to applicable law, this web site and the materials are provided on an "as is" and "as available" basis. LuxuryRealEstate.com expressly disclaims all warranties of any kind, whether expressed, implied, or statutory including, but not limited to, the implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and non-infringement. We do not warrant that this web site or the materials are completely error free, will operate without interruption, are compatible with all equipment and software configurations, free of viruses, errors, or other harmful components, or will otherwise meet your needs.