Bestevâerstraat 79

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Favorite
EUR €875,000
1 - 20 of 45
For Sale
Active
4 Beds
1 Baths
101 sqm
Source ID Bestevaerstraat 79 3 + 4

Description

Bestevaerstraat 79 3+4, 1056 HJ Amsterdam

Ruime dubbele bovenwoning (ca. 101m²) met dakterras in het populaire stadsdeel de Baarsjes! Dit heerlijke appartement is recent gerenoveerd en beschikt over een ruime living met luxe open keuken, twee balkons en vier slaapkamers. Kortom, een comfortabel appartement met alle voorzieningen binnen handbereik!

Locatie & Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in de gezellige Baarsjes, op de grens van Bos en Lommer. De Rijgpracht, die in directe verbinding met de grachtengordel staat is om de hoek gelegen. Ook de Jan van Galenstraat met een breed aanbod winkels, supermarkten en speciaalzaken is op 150 meter afstand gelegen. Aan horeca ook geen gebrek in de buurt: diverse gezellige cafés, terrassen, koffiebarretjes en restaurants sieren de buurt. Denk hierbij aan de Jan Evertsenstraat en De Clercqstraat. Voor sport en recreatie kunt u terecht in zowel het Westerpark als het Erasmuspark. De bereikbaarheid is uitstekend: diverse bus- en tramhaltes in alle richtingen zijn op loopafstand. Station Sloterdijk bevindt zich op 15 minuten fietsen. De Ringweg A10 is tevens dichtbij.

Indeling:
Met de hardstenen trap bereikt u het nette gemeenschappelijke trappenhuis op de eerste verdieping.

Tweede verdieping:
Eigen entree.

Derde verdieping:
Hal met separate waskast en toegang tot de ruime living. Heerlijk lichte doorzonkamer met aan de achterzijde de woonkamer met openslaande deuren naar het balkon. Dit brede balkon met handige balkonkast is westelijk georiënteerd, waardoor het hier heerlijk genieten is van de middagzon. Aangrenzend de eerste slaapkamer met directe toegang tot het balkon. De gezellige open woonkeuken met alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combi-oven, oven, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiger én spoelbak met Quooker kraan. Een gezellig bargedeelte en een wijnklimaatkast behoren tot de vele luxe aspecten van het appartement. Om de hoek van de keuken treft u de eetkamer. De luxe badkamer is uitgerust met ligbad, dubbele wastafel met meubel, inloop douche en toilet.

Vierde verdieping:
Overloop met separaat toilet en fontein. De hoofdslaapkamer met airconditioning en balkon met openslaande deuren is aan de achterzijde gesitueerd. Aangrenzend een tweede slaapkamer met Frans balkon. De derde zeer goed bemeten slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is bijzonder licht door vier raampartijen. Deze verdieping is in 2023 gerealiseerd met hoogwaardige afwerking en isolatie.

Dakterras:
Met de trap bereikt u het riante dakterras van ca. 21m² met fenomenaal uitzicht. Het dakterras is uitgerust met een buitenkeuken, een barbecue en een koelkast. U kunt hier in alle rust van de buitenlucht genieten, zonder inkijk. Het dakterras is in 2023 aangelegd met hoogwaardige materialen. Kortom: fantastisch wonen in een modern appartement op toplocatie!

Bijzonderheden
- Appartementsrecht ca. 101m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Ruim en zonnig dakterras (ca. 21m²)
- Het appartement verkeert in uitstekende staat
- Dakopbouw in 2023 gerealiseerd
- Dakterras in 2023 gerealiseerd
- Vier slaapkamers
- Luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur
- Gezonde en actieve VvE, professioneel beheerd door DeLair
- VvE in bezit van MJOP
- Maandelijkse servicekosten € 87,67
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Energielabel D
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Additional Resources

Location/Nearby

Disclaimers

To the fullest extent permissible pursuant to applicable law, this web site and the materials are provided on an "as is" and "as available" basis. LuxuryRealEstate.com expressly disclaims all warranties of any kind, whether expressed, implied, or statutory including, but not limited to, the implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and non-infringement. We do not warrant that this web site or the materials are completely error free, will operate without interruption, are compatible with all equipment and software configurations, free of viruses, errors, or other harmful components, or will otherwise meet your needs.